Dodawanie profili

Dodawanie-kont-1

Panel menadżera kont

Przejdź do menadżera kont

Tutaj możesz dodawać i usuwać konta do każdej z platform

Dodawanie konta Facebook

Dodawanie-kont-2

Wprowadzamy hasło i login

Zaczynamy

By dodać konto Facebooka do Plani, należy kliknąć na przycisk "Dodaj konto" w boxie Facebooka. 

Dodawanie-kont-3

Klikamy!

Logowanie

Wprowadzamy swój login z Facebooka oraz hasło i klikamy na przycisk "Pobierz access token"

Dodawanie-kont-4

Klikamy!

Error - wymagane logownie kodem

W niektórych przypadkach wymagane jest dodatkowe wprowadzenie hasła. Jeśli wygenerowany Access Token zawiera "error code", w miejsce hasła nalezy wprowadzić kod, który otrzymasz sms'em od Facebooka

Dodawanie-kont-5a

Używamy tego kodu jako hasła

Kod SMS

Ten kod wprowadzamy jako hasło

Dodawanie-kont-6

Gotowe!

Wprowadzamy kod SMS w miejsce hasła

...i klikamy jeszcze raz na "Pobierz access token". Teraz wklejamy wygenerowany token w pole poniżej i zatwierdzamy.

Dodawanie konta Instagram

Dodawanie-kont-8

Nie musisz dodawać proxy

Podajemy login i hasło

Hasło, Login, Proxy

W oknie logowania profilu Instagram podajemy login oraz hasło. Jeśli posiadasz, możesz również dodać własne proxy. Jesli tego nie zrobisz, system przydzieli Ci jedno z naszych w ramach abonamentu.

Dodawanie-kont-9

Kod bezpieczeństwa może zostać wysłany na Twój adres emailowy lub sms'em.

Kod bezpieczeństwa i weryfikacyjny

Jeśli Instagram będzie wymagał podania kodu weryfikacyjnego i/lub kodu bezpieczeństwa, w formularzu pojawi się dodatkowe pole oraz komunikat na dole ekranu.

Dodawanie-kont-10

Kopiujemy ten kod

Kopiujemy kod

... i wklejamy go w odpowiednie pole.

Dodawanie-kont-11

Dodajemy konto

Gotowe.

Klikamy na przycisk "Dodaj konto" i możemy zacząć działać.

Dodawanie Twitter i Pinterest

Dodawanie-kont-12

Zatwierdź

Zaloguj się w przeglądarce

Jeśli Twoje logowanie jest aktywne w przeglądarce, wystarczy, że wciśniesz przycisk "Dodaj konto" i Plani automatycznie przeniesie Cię do strony zatwierdzania. Z tego miejsca już musisz tylko zatwierdzić połączenie.